Remember me



hemma

Pallar inte att gå till skolan, allt är ändå skit nu. Fint väder ute är det i alla fall.. Måste städa och göra läxor men har ingen ork för det.


Shake that

                                                       På hjärnan

  



Kallt igen

Tråkigt väder som fan ute, kallt och jävligt. Regnade igår och i förrgår. Regnar idag. Drog fram vinterjackan när jag for till skolan. Idag är jag däremot hemma från skolan. Har en jävla huvudvärk och mår illa. Igår drog jag hem från skolan innan den ens hade börjat och åkte sedan tillbaka för sista lektionen vid halv 3 för då var det webdesign. Jag var inte i måndags heller. Något possitivt med regn: Mysigt när man är inomhus och hör hur det smattrar mot taket. Speciellt när man ska sova. 

Igårkväll slingade jag håret med hjälp av min syster. Det blev ljust och jag är nöjd. När jag fixat mer i skolan ska jag belöna mig själv med att sola solarium ; ) Måste fota skoluppgiften snart, den skulle ju faktiskt vara klar till förra torsdagen egentligen. Tänkte fråga min syrra om hon vill vara modell nu när det är ont om tid och jag inte fått tag på någon annan. Får väl se om hon vill.

Vad ska jag göra idag då? Plugga, JA. Åka till stallet senare, kanske.


U p d a t e !

Nu var det ett tag sen jag skrev någonting här känner jag. Har haft fullt upp med livet rent allmänt. Det är mycket som fan i skolan också. Men nu har jag ändå fått endel gjort. Den senaste veckan har det varit sommar, typ 25 grader. Tråkigt att det kommer bli vår igen, typ 10..

Reklamerade nyss glasen och muggen som var trasiga i ikea-servisen som jag fick. Skönt att ha gjort det. snart borde min farmor dyka upp här då hon reser hit för att hälsa på. Pappa och styvmamma ska dra på utlandssemester.

Nu ska jag dra och köpa godis. 29kr/kg på ICA ; )

Massa pussar!


Lisa Hatar

Folk som lyssnar väldigt hög musik i hörlurarna på morgonbussen när det för övrigt är knäpptyst och andra vill vila. Jävligt irriterande när det hörs över hela bussen, när det dessutom är riktigt usel musik och man hör vartenda helvettes ord i texten. Man har lust att bara gå fram och smälla till de människorna.


RSS 2.0