Men juste, bloggen!

Hej och hå! Livet rullar på och jag ha inte bloggat på ett tag. Har hunnit hända en massa och man kan säga som så att jag inte riktigt haft någon tid över, har varit fullt upp helt enkelt. Idag åkte jag hem från skolan för jag hade förbannat ont i huvet.. och har det fortfarande. Sitter och funderar på parfymen jag tänker beställa, den luktar så gott! Det blir en på 100ml. Ännu bättre är priset! Tips: Köp parfym på internet!
 


Piteå

I helgen var jag i piteå. Åkte direkt efter skolan och kom hem på söndagkväll. Vi har haft supermysigt och sett film, varit och ätit, shoppat och annat ; ) I shoppingkassarna blev det ett par jeansleggins, en t-shirt, ett linne och lite annat smått och gott. Mer bilder kommer!

idag har jag varit i skolan och har uthärdat mitt fyra-timmars hål...


      Michael Jackson
          "i´m bad"
          Ginatricot


västen

I höst kommer vi att få se västar av många olika slag. Västen kan du bära över en klännig, skjorta, över en slapp eller snäv t-shirt, you name it! Med en väst får man många valmöjligheter. Har själv investerat i en svart väst som slutar en bit under brösten som jag kombinerar mycket. Dock väldigt knölig på bilden, men bortse från det..

                     



två dagar

Igår blev det tråkigheter med en lärare villket i slutändan resulterade i att jag bytte till en annan. Man kan säga som så att vi inte passar ihop helt enkelt... Sen blev min mobil fuktskadad för det började spöregna och den ligger på tork och vill inte funka så jag fick ta en gammal.

Idag har jag varit i skolan och har bara haft roliga lektioner, Desktop publiching och foto. fick sluta tidigare också och åkte snygg-volvo hem ; )


nitar

Det blir mycket nitar på kläder, väskor, skor och accessoarer i höst. Själv satsar jag på nitarmband som jag bär till det mesta. letar just nu ett nitbälte med pyramidnitar och har redan köpt ett smalt med runda nitar, skitsnyggt. Det jag gillar är att nitarna går att ha till nästan allt och ger outfiten "det" just nu. Har också ett par svarta boots med kilklack som har nitar vid hälen. Ja, leta på!

                                                 



Uppdatering

På lördagen var jag på middag och åt kräftor, väldig gott och mysigt. sen åkte jag in till stan på cruisingen : ) Min nya dator har också hunnit komma och jag är väldigt nöjd.



RSS 2.0