Plåtning på G

Igår efter elva kom jag på att jag skulle baka till foto så det blev att smälla ihop en kladdkaka mitt i natten. På morgonen försov jag mig.. Vi har i alla fall varit i studion och gerjat med ljussättning idag på lektionen. Och när jag skulle skriva ut det jag skulle redovisa, nehe, då vill det inte komma ut. Jag fick inte redovisa bilderna för att det var försent.

Imorgon är det redovisning. Kul.. Sen på hålet ska jag och sonya fota i studion : ) Blir kanske något som poppar upp här sen.


Alla hjärtans dag

Har ringt in till net on net för tredje gången angående min mobil och den här gången ska den reklameras och om den går igenom får jag en ny : ) Det låter ju bra i så fall för jag har ju använt min i mer än ett år. Hur som helst har det varit fullt upp idag.

En massa pussar och kramar till alla som jag älskar! Ni betyder.

                                  



hemmavecka

Ja, blev hemma från skolan hela veckan botsett från onsdag då jag provade gå till skolan på den enda lektionen vi hade. Så det har inte hänt något särskillt. Har inte orkat göra något skolarbete alls. Vilket jag absolut borde ha gjort. Ingen dator sedan mitt senaste inlägg heller. Men jag har läst en hel del.

Idag har jag också haft ont i huvudet en massa, men har orkat städa lite och varit på en promenad runt kvarteret en kortis. Hoppas att huvudvärken är bättre imorgon (vilket jag tvivlar på) för att jag har planerat en hel del imorgon som ska göras och kräver kraftansrängning både mentalt och fysiskt.

Kram


Hemma

Idag har det inte hänt mycket. Varit hemma då jag haft förbannat ont i huvudet. Men fixat lite på bloggen i alla fall. Det som saknas är någon bild. Jag och sonya skulle vara i studion och fota så nu måste det bli av : P

Kram


Sleeping with a broken heart

          


Helgen

I fredags var jag med några söta tjejer och sov hos maria till lördag : ) Senare på lördagen hann jag med att träffa ännu en söt människa. Idag har jag haft jour och varit där hela dan. Så nu är jag trött, puuh! Vars tog helgen vägen liksom?

Puss


RSS 2.0