lyckad morgon...

Så jävla lyckat! när jag kom till skolan imorse insåg jag att de indeviduella valen var inställa.. klev upp klockan 6 och var vid lektionssalen strax efter kvart över 8 efter att ha stressat och sprungit runt i hela skolan för att leta salen, eftersom lektionen inte var på min skola. Ännu värre blev det när jag förstod att jag då egentligen hade börjat klockan 12. eftersom jag bor 3 mil från min skola så är det ju inte direkt så att man tar bussen hem igen, även om jag har jävligt stor lust till det just nu och hoppa över resten av dagen då jag slutar halv 2. Hur som helst så blir det nog att gå en vända på stan och kika lite på det jag letar efter. De öppnar klockan tio så tills dess ska jag sitta här och dricka varm choklad.


Onsdag

Idag har jag försökt att fixa till mina kurser och ska byta ut en kurs mot en som handlar lite om webb och grafisk form. Mitt schema kommer bli jätte konstigt och jag kommer varannan vecka att ha Nk och varannan ha Multimedia, som jag flyttade för annars hade jag haft ett hål på 4 timmar... jag ska iaf prova den nya kursen och så någon gång sen får vi se hur jag gör. fick också två läxor idag, av samma lärare i matte och Nk, suck...


Tisdag - Andra dagen i skolan

Idag har jag varit i skolan och gått enligt schemat. kommer få börja på fotoinriktningen och kan inte byta till grafisk form som jag funderat på. får se hur det går så får jag kanske byta sen om jag fortfarande vill. men till något roligare. min lön kom idag så det blev att beställa en dator och jag är väldigt nöjd. den har 3GB internminne, 320GB hårddisk, HDMI-ingång, webkamera, cd/dvd-brännare mm. passar mig : ) Ett usb-minne på 4GB fick slinka med i beställningen också.



Skola

första dagen i skolan avklarad. lika hemsk som jag förväntade mig. vill byta allt just nu! hade i alla fall sovmorgon och började ett. vi delades upp i de nya klasserna efter splittringen och imorgon börjar det nya schemat, vilket betyder bussen kvart över sju... visst, man är less men det är bara att hålla upp huvudet och börja försöka ordna upp, vilken kan bli svårt i röran. hur det går får vi se imorgon och de kommande två dagarna.



sommaren är kort..

Sommarlovet har gått för fort och snart börjar skolan igen. Det blir nya klasser så vi får väl se hur det funkar. Längtar inte precis.. Jag är däremot väldigt sugen på att shoppa just nu och Älskar modet som kommer! Det passar mig perfekt : ) väntar bara på att min lön ska dimpa ner på kontot, vilket borde ske den 25:e : )


Välkommen

Nu har jag en ny blogg : ) Enjoy!


RSS 2.0