Inköp

Idag har jag köpt de här over knee stövlarna och med hängde också ett par trosor : )

                                                 


Sexy bitch

          


Det..

..finns inte så mycket att säga. Just nu är inte nånting bra. Alls.


första skolveckan

Nu har jag avklarat den första veckan i skolan på terminen. Tråkigt/jobbigt som fan. En jävla massa mer att göra som vanligt... Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Allting är så krångligt. Jobbigt. Åt helvete. Kanske beror på hur man ser det, men så är det.
Pussar!


Hemma igen!

Nu är jag hemma, eller ja.. kom hem fredag kväll. Det har varit riktigt härligt och skit-kul att vara utomlands men jag måste erkänna att jag var mer utvilad när jag for än när jag kom tillbaks. för tidiga morgonar och för sena nätter antar jag. Har hänt en massa saker där men ni får veta mer sen ; )  Samtidigt med det kommer det upp lite bilder.

Idag var det första dagen i skolan och det gick bra. FAAN vad det är mycket att göra! hur som helst var jag tvungen att testa ett rött läppstift så jag köpte. Blev ganska bra : )

                                 

Kramar


Nu drar jag till egypten!

..eller inte exakt nu. Klockan tre på natten(!) ringer i alla fall min klocka imorgon och då är det dags att gå upp. Så här på bloggen kommer det inte bli några uppdateringar på en vecka. Skönt att vara utomlands när alla andra är i skolan ; ) Men kommer såklart sakna de finaste och mest älskade hemma i sverige ♥






See you in a week!


Sista dagen hemma

Igår packade jag och stressade på. Är inte klar med det än. Sen for jag till stallet och efter det hem och duscha och sen på middag dit man var bjuden. God mat!

Idag ska jag packa klart, städa och sånt. Ska fara och köpa lite hårnålar och snoddar också. Längtar efter sol och värme speciellt nu när det står -32 på tepraturmätaren.

Puss


jobbig tisdag

Natten till idag har jag sovit svin-dåligt : ( Låg vaken och kunde inte sova. Somnade väl vid 6 på morgonen. Hörde de som skulle jobba stiga upp.. klev sen upp klockan åtta för att ta bussen till stan. Det vill säga att jag sovit 2 timmar. Därför är jag jävligt trött nu, har dessutom varit fullt hela dan.

Idag har jag i alla fall varit och shoppat lite. Blev tre par leggings; två tunna svarta och ett par lite tjockare. Med följde också ett brett svart hårband, skitsnyggt till uppsatt hår. Också ett linne och en mini-plattång, 15 cm lång och 1,5 cm bred. Perfekt att ha i handväskan. Hittade inget mer. Så kan det vara ibland.

Imorgon ska jag hinna med en massa jävla skit, ska upp tiiidigt : (

          


4:e januari

Idag har jag varit in till lilla staden, ställt mig på kö på en bok på bibblo och varit på vårdcentralen. Har nu tagit bort min piercing : ( Det hade inte varit så bra att ha den utomlands, sen sa läkaren att det kunde bli fult annars.. nåja.

Imorgon blir det storstan istället och jag har gjort en liten shoppinglista på vad jag behöver inför resan. Hoppas jag får tag på så mycket som möjligt av det. Behöver en överdel till min bikini, sen lite standkläder, leggings och någon kofta bland annat. Sen skulle det vara trevligt att hitta lite annat som jag behöver, till exempel en väska och plånbok.

Puss


3:e januari

Nu har jag slingat håret, blev skitbra så nu är det bara att bättra på sommarfärgen i utlandet. Just nu håller jag på att fixa med packlistan och packar lite smått. Finns lite jag måste hinna köpa innan vi åker, så det blir stan i övermorgon!

Vad hände med lisa som skulle gå och lägga sig tidigt de här kvällarna fram tills vi åker? Lisa som skulle vänja sig att gå upp någorlunda tidigt? Hon är som bortblåst. Det kommer bli ett helvete att väckarklockan ringer klockan tre på natten och då ska man upp som om det var morgon. Jag som brukar gå och lägga mig då liksom! Nu svär jag över det, så vet ni alla. Behöver inte skriva det här.

kramar


RSS 2.0