Klick Klick

                                                       Beställt : )
          


Sista sommarlovet ever...

...är nu slut. However så kommer jag vara ledig varje onsdag hela året. Yeah. (om det inte blir ändringar i schemat, men jag dödar ändå den som gör det..) Annars känns det väl sisådär förjävligt att börja skolan.


My plans..

När jag gått ut skolan planerar jag att flytta till en lägenhet i stan. Sedan vill jag skaffa valp. Självklart blir det favorit-rasen Amstaff ; ) Har drabbats av någon slags valpfeber ! 

                                         
                             


Hehe...

1 vecka kvar av det sista sommarlovet ever. Veckan har i alla fall spenderats i Piteå. Fredag var vi hemma igen och då blev det fylleri i fin-benzen ; ) Igår var det baren på farmen, sista jobbkvällen för i sommar. 

   


Färdigjobbat, nästan

Idag har jag jobbat klart. Skönt. Förutom festkvällen nästa lördag. Min fot är på bättringsvägen. Nu börjar skolarbetena (1.065.879 st) jag har liggandes börja gnaga i skallen.. Tre veckor kvar.. (!)



Mys och stukad fot

I förrgår blev det lördagsmys framför TV:n med Snabba Cash. Igår var jag i stallet och gissa vem som lyckas stuka foten? Jag. svinkul. Kunde inte gå, precis som idag och det blev inget jobb.. 

                        


RSS 2.0