!

Du ditt lilla jävla äckel! Fan vad jag har hatar dig. Nästa gång jag ser dig ska jag fan ta en jävla gaffel och förstöra ditt äckliga ansikte (som om det skulle bli värre). Jag förstår att din pojkvän inte ville ha dig. Och jag är inte ytlig, även om du är ful. Jag kan fan inte låta bli att att skratta just nu, så jävla fult. Synd att det kommer bli svårt att slippa se dig eftersom det är --- och straff för misshandel i det här landet.


men mjau

Dagarna som gått har jag mest bara roat mig. Umgåtts, myst, tvättat bilar, sett film, ätit popcorn, varit ute och rullat, lagat mat och varit frisör. Ungefär. Nu måste jag plugga. Skit! ajuste, fått skolkorten också. Fan att det aldrig kan bli bra, I alla fall inte klasskortet. aa.. då vet ni i alla fall ; )

Kyss



Idag är mitt liv...

...jobbigt och tråkigt, precis som igår, i förrgår och fler dagar. Japp, skola. Jag hatar skolan. På schemat idag: Städa, plugga. Har hittils inte gjort något av det.. Puh. Igår hann jag i alla fall gå och köpa nån julklapp på stan. Längtar till lovet. Bra att ha något att längta till i alla fall. Bara man överlever veckorna innan så är det ju bra. Fyfan.



vad har hänt?

I helgen har jag umgåtts med fina människor : ) Har hunnit vara till stallet och inte pluggat nåt. Sitter på MUM-lektionen och hungrar ihjäl. Har gjort lite hemside-designer så det kanske blir något snyggt i slutändan. Grubblar över hur det ska gå i skolan för mig.. Jag DÖR snart! och det skulle vara tråkigt.

Kram


Under 100-lappen

                                

                                           99 kronor på H&M! snygg ; )


Allt är jobbigt!

Är hemma idag med. Är fortfarande sjuk. Har varit borta från företagsekonomin och psykologin två gånger i rad nu. Inte bra. Blir en massa att ta igen. Har bara förskjutit allt och har att göra. Idag blir det först och främst inlämningsuppgiften till psykologin till mångag. Ajustefan! har ju en inlämning i engelska som skulle vara klar den här veckan ser jag nu när jag tittar i kalendern.. Ojdå. Den måste jag också göra. undra om man kan skylla på att man varit sjuk? kanske blir så. Får väl se i alla fall hur jag gör. Sen har jag ett grammatikprov i engelska på onsdag. Det är svårt och jag har mycket att göra. Sen en redovisning i NK på måndag med. Shit..

Aja, kan ju berätta att jag fick virus på min kära dator igår också. Inte så roligt för mitt viusprogram hade gått ut och jag hade inte fixat en ny period. Då får man nästan skylla sig själv lite grann. Hur som helst så borde det vara fixat nu. Sen ska denna installeras om och uppgraderas : )


Bivärkningar

Feber, jävligt ont i huvudet, ont i armen, värk i lederna. Har sovit dåligt. Inte kul. Stannade såklart hemma från skolan. Visst är det skönt att vara hemma, även om vi skulle haft foto hela dan. Imorgon vill jag verkligen inte gå till skolan och hoppas jag fortfarande mår dåligt. Jag kanske ångrar vad jag sagt sen.. Nej, men nog blir det säkert lite bättre till imorgon.



Svininfluensan

Idag har jag stått två timmar i kö för att få ta svininfluensavaccinet. På min skola vaccinerar de inte eleverna, så det blev att göra det hemma istället. Det var inte kul och jag som är spruträdd var på vippen att svimma, TUR att jag inte gjorde det. har ont i huvudet väldigt mycket nu och har ont i armen. får väl se om det blir att vara hemma imorgon från skolan och det hoppas jag fan på. Skönt att ha gjort bort det i alla fall.

Juste! Igår köpte jag ett till par lackleggins från BikBok, sådana som inte går sönder lika lätt som vissa andra, eller de flesta ; ) hade dem idag. Är jätte-nöjd.

kramar


Ledig måndag

Är ledig idag och hade tänkt göra skolarbete då jag måste göra klart en redovisning till NKn om oljeutsläpp som jag knappt börjat på och det är redovisning imorgon.. inte bra. Hittade en massa gamla LP-skivor som jag måste prova. Har ju en stereo som man kan spela LP på, det du! Sen ska de få vara framme, snyggt. För övrigt har vi en massa snö också!



Helgen

På lördagen var det öppethus på skolan. Vi skulle ha foto hela dan, men krångel blev det. Såklart. Jag blev rasande på min lärare som inte bryr sig i något eller någon. Vissa fick gå skola längre än andra och en massa annat på grund av att läraren inte klarar av att sköta sitt jobb. En jävligt irriterad lisa fick utbrott. Måste jag säga mer? Okej, vad är det med mig? Jag har varit lättirriterad i en månad. I alla fall, sov sen över hos en kille till söndag och åkte till stallet senare. Det var min helg.

Kram



RSS 2.0